Mold

Genel Bilgiler

» %100 Güvenli Alışveriş
» Nasıl Satın Alabilirim ?
» Kargo İşlemleri
» Ödeme Seçenekleri

Hakkımızda

» Hakkımızda

Sözleşmeler

» Gizlilik ve Güvenlik
» İptal ve İade Şartları
» Mesafeli Satış
» Site Kullanım Şartları
» Site Kullanım Şartları
» KVKK Aydınlatma Metni

Kullanım Koşulları

ÜYELİK KULLANIM ŞARTLARI

  1. Site üyeliği, kullanıcı olmak isteyen kişi tarafından siteye üye olmak için gerekli bilgilerinin gönderilmesi suretiyle kayıt işleminin yaptırılması ve Şirket tarafından kayıt işleminin onaylanması ile tamamlanır.
  2. Siteye üye olabilmek için, on sekiz (18) yaşını doldurmak gereklidir. Kullanıcı, sitenin kullanımından doğan tüm sorumluluğu ve riski üstlendiğini kabul eder.
  3. Şirket, siteyi ve içeriğine dahil tüm unsurları, olduğu gibi sağlamaktadır ve site hakkında veya site yoluyla sağlanan hiçbir servis, bilgi veya site içeriğine dahil herhangi bir unsur veya sitenin herhangi bir şekilde kullanımı hakkında açık veya dolaylı garantiler sağlamamaktadır. Site yoluyla sağlanan tüm düşünce, tavsiye, hizmet veya diğer bilgi ve materyalin doğruluk, tamlık ve kullanılırlığını değerlendirmek yalnızca kullanıcının sorumluluğundadır.
  4. Siteye üye olan ya da ziyaret eden kullanıcıların site ile paylaştıkları kişisel veri ve/veya bilgiler, şirket tarafından gerekli görüldüğü takdirde, üçüncü kişilerle paylaşılabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Şirket tarafından talep edilen veya kullanıcı tarafından sağlanan veya Web Sitesi üzerinden yapılan işlemler neticesi oluşturulan bilgiler, Şirket ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, Şirket’in üyeleri ve müşterileri ile yaptığı sözleşmeler ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında olsa dahi, kullanıcının kimliği ifşa edilmemek kaydıyla, çeşitli istatistiksel değerlendirmeler yapmak, veritabanı oluşturmak, pazar araştırmaları yapmak veya benzer sebeplerle de kullanılabilir. Şirket, Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. Şirket, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

KULLANICININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ

  1. Kullanıcı, üyelik prosedürlerini yerine getirirken, siteden faydalanırken veya siteyle ilgili herhangi bir işlem yaparken, sözleşmedeki bütün şartlara, bulunması halinde sitenin ilgili yerlerinde belirtilen diğer kurallara ve yürürlükteki tüm mevzuata uygun hareket edeceğini kabul, beyan ve taahhüt ederllanıcı, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına ve uluslar arası sözleşmelere aykırı, zararlı, tehdit, hakaret ve sövme içeren, suiistimal veya taciz edici, haksız fiil veya iftira niteliğinde, kaba, müstehcen, kötüleyici veya başka birinin gizlilik haklarını ihlal edebilecek şekilde veya diğer herhangi bir biçimde, hukuki ve cezai sorumluluğunu gerektiren hiçbir mesaj, bilgi, veri, metin, yazılım veya imajlar veya diğer herhangi bir tür materyali siteye dahil etmeyecektir.
  2. Kullanıcı, yürürlükteki mevzuat hükümleri gereğince veya diğer kullanıcılar ile üçüncü şahısların haklarının ihlal edildiğinin iddia edilmesi durumlarında, Şirketin, kendisine ait her türlü bilgiyi (kişisel bilgiler de dahil olmak üzere) gerek resmi makamlara ve gerekse hak sahibi kişilere açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple Şirketten her ne nam altında olursa olsun herhangi bir tazminat talep edilemeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
  3. İnternet sitesine erişim için gerekli bilgilerin (kullanıcı adı, şifre, v.b.) güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması ve kullanılması durumlarıyla ilgili hususlar tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.
  4. Şirketin, bu bilgilerin güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlarda, kullanıcının ve/veya üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlardan dolayı, doğrudan veya dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur.
  5. Kullanıcı, kendileri tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.
  6. Şirketin, kullanıcı tarafından kendisine iletilen veya site üzerinden yüklenen, değiştirilen veya sağlanan bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırma, bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmek gibi bir sorumluluğu bulunmadığı gibi, Şirket, söz konusu bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı ortaya çıkacak hiçbir zarardan da sorumlu tutulamaz.
  7. Kullanıcıların birbirleri ya da üçüncü şahıslarla olan ilişkileri kullanıcıların sorumluluğundadır.
  8. Kullanıcı, Şirketin yazılı onayı olmadan, işbu sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerini, kısmen veya tamamen devredemez.
  9. Kullanıcının, site dahilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendisine aittir.
  10. Kullanıcı, Şirketin ve/veya üçüncü bir şahısların haklarına tecavüz teşkil edecek şekilde, site dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video kliplerini, dosyaları, veri tabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla Şirket ile doğrudan veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
  11. Şirket, kullanıcının, site üzerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak, hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  12. Kullanıcının gerçekleştirdikleri eylemler sebebiyle, Şirketin sorumluluğuna gidilmesi durumunda, Şirketin zararı, kullanıcı tarafından karşılanacaktır.
  13. Kullanıcı ve / veya üçüncü kişiler tarafından sitede sağlanan hizmetlerden ve / veya yayınlanan içeriklerden dolayı Şirketin, Şirket çalışanlarının veya yöneticilerinin sorumluluğu bulunmamaktadır.
  14. Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü, bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  15. Şirket, kullanıcı ve / veya üçüncü kişiler tarafından sitede sağlanan hizmetlerin ve / veya yayınlanan içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir.
  16. Kullanıcı, Şirketin, site üzerinden gerçekleştireceği her türlü çekiliş ve hediye kampanyası kapsamında, çekişlilere katılmaya veya hediyeye hak kazanan kullanıcıların kullanıcı bilgilerini, kampanya ve çekiliş ile ilgili kişi ve kurumlarla paylaşmasına onay verdiğini ve bu sebeple Şirketten her hangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

BİZİ TAKİP EDİN

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

T: 0 (545) 862 37 50
E: [email protected]
Web sitemizi kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. X